Astım hastası 13 yaşındaki Kargın, annesinin desteği ile hafız oldu

Astım hastası 13 yaşındaki Kargın, annesinin desteği ile hafız oldu

Kağıthane’de ikamet eden ve astım teşhisi konulduğu için Hafızlık Kur’an Kursu’nda yatılı eğitim alamayan Muhammed Emin Kargın (13), hafızlık belgesine kavuştu.

Hafız olmak isteyen fakat astım teşhisi konulduğu için Hafızlık Kur’an Kursu’nda yatılı kalamayan Muhammed Emin Kargın, annesi Songül Kargın’ın gayretleriyle hafızlığını tamamladı.

Hafızlığını tamamlayarak Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen Hafızlık Tespit Sınavı’nda başarılı olan Kargın için “Belge Takdim Töreni” düzenlendi.

Annesinin-desteği-ile-hafız-oldu02

Oğlunun hafız olmasından duyduğu mutluluğu dile getiren anne Kargın, “Oğlumun Kur’an kursunda hafızlık eğitimi alabilmesi için çift kabinli bir motosiklet satın aldım. Üç yıl boyunca her sabah Kurtuluş’taki evimizden 5 kilometre mesafedeki Kağıthane Çağlayan Kur’an Kursu’na götürdüm. Rabbime, şükürler olsun ki evladım hafız oldu.” dedi.

Hafız Kargın’a, “Hafızlık Belgesi”ni Kağıthane İlçe Müftüsü Adem Karadeniz takdim etti

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.