38,0272$% 0.01
41,1366€% 0.03
49,2405£% -0.02
3.684,60%-0,08
3.015,03%-0,15
9.715,58%4,48
Giresun İl **Müftü**lüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünce ortaklaşa hazırlanan ”ÖZGÜRLÜĞÜNÜ BAĞLAMA” konulu proje kapsamında gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan korumaya yönelik projeye ”ZARARLI ALIŞKANLIKLARIN MANEVİ ZARARLARI” konulu sunumuyla Hacı miktat Camii İmam Hatibi Ali SÜRAL GİRESUN ANADOLU MESLEK LİSESİ’ nde 300 öğrenciye sunum yaptı.
Giresun İl Müftülüğü’nce proje kapsamında şunlar belirtildi: “Dünyada olduğu gibi ülkemizde de sigara, alkol ve her türlü uyuşturucuyla çeşitli yöntem ve şekillerde mücadele edilmesine rağmen gençleri hatta çocukları, dolayısıyla memleketimizin geleceğini bekleyen tehlikenin önüne geçilebilmiş değildir. Bu türlü zararlı alışkanlıklar, birçok yuvanın yıkılmasına, nice felaketlerin yaşanmasına, can ve mal kaybıyla sonuçlanan trafik kazalarının meydana gelmesine, gencecik hayatların sönmesine ve nihayet milli servetin zararına sebebiyet vermektedir.”
Öğrencilerin yoğun dikkatle takip ettiği konferans beğeniyle izlendi. Sunumundan dolayı Hacı Miktat Camii İmam Hatibi Ali SÜRAL’a öğrenciler teşekkür etti.
Proje kapsamında diğer liselerde de sunumlar devam edecektir.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.