Yaz Kur’an Kurslarında uzaktan eğitim meyvelerini verdi

Yaz Kur’an Kurslarında uzaktan eğitim meyvelerini verdi

Tüm dünyada etkisini sürdüren koronavirüs (covid-19) salgını sürecinde okullarla birlikte Kur’an Kurslarında da yüz yüze eğitime ara verilmişti.

– Çocuklardan Diyanet‘e teşekkür

Diyanet İşleri Başkanlığı, her sene yaklaşık 3 milyon öğrencinin kayıt yaptırdığı ve yaz boyunca Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumayı öğrendiği, itikat, ibadet ve ahlak dersleri aldığı yaz Kur’an kurslarını, bu yıl salgın nedeniyle Diyanet TV üzerinden gerçekleştirdi.

Altı hafta süren “Kur’an Öğreniyorum” programıyla Kur’an-ı Kerim’i yüzünden okumayı öğrenen çocuklar gönderdikleri videolarla Diyanet’e teşekkür etti. Kur’an okudukları videoları Diyanet TV’ye gönderen çocuklar, programın sunucusu ve Kur’an Kursu Öğreticisi Fikret Cömert hocalarından tam not aldı.

Çocuklardan ve anne-babalarından gelen yoğun ilgi üzerine “Kur’an Öğreniyorum” programı tekrarlarıyla birlikte hafta içi her gün saat 17.00’de Diyanet TV’de.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.