Yaşlı kadın, biriktirdiği kefe parasını bakın kime bağışladı. Veznedeki adam bir süre konuşamadı

Yaşlı kadın, biriktirdiği kefe parasını bakın kime bağışladı. Veznedeki adam bir süre konuşamadı
Azerbaycan, 30 yıldan bu yana Ermenistan işgali altındaki topraklarını kurtarmak için mücadelesine devam ederken, Azerbaycanlı bir kadının kefen parasını orduya bağışlaması, görenleri duygulandırdı.

Azerbaycan, 30 yıldan bu yana Ermenistan işgali altında bulunan Dağlık Karabağ bölgesini işgalden temizlemek için verdiği mücadelesini sürdürüyor.

Azerbaycan ile Ermenistan arasındaki gerilim, zaman zaman tırmanırken Azerbaycanlıların, Karabağ’ın kurtarılması için orduya verdiği destek devam ediyor. Azerbaycanlı yaşlı bir kadının ‘kefen param’ dediği parayı, Azerbaycan Savunma Fonu’na aktarması dikkat çekti.

Bu anları sosyal medya hesaplarından paylaşan vatandaşlar, “Kefen parasını Savunma (Askeri) Fonuna veriyor. İşte Azerbaycan Anası! İşte Türk Anası” yorumunda bulundu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.