Vicdan yaralayan görüntü… Yaşlı kadını ‘Sen koronasın’ deyip itti!

Vicdan yaralayan görüntü… Yaşlı kadını ‘Sen koronasın’ deyip itti!
Korona virüse karşı alınan önlemler kapsamında 65 yaş üstüne sokağa çıkma yasağı getirmesinin ardından yaşlı yurttaşların rencide edildiği görüntüler ortaya çıkmaya devam ediyor. Zonguldak’ta 60 yaşında olduğunu söyleyen bir kadının yaşadıkları tepki topladı.

Zonguldak’ta çekilen görüntülerde 60 yaşında olduğunu söyleyen bir yurttaş önce minibüse alınmadı. Görüntülerde, yere düşen kadına kimsenin yardım etmediği görülürken, kadınla konuşan bir kişi ” Sen koronasın” diyerek kadını itti. Kadın, 65 yaş üstüne uygulanan sokağa çıkma yasağıyla ilgili de, “Gençler taşıyıcı, kronik hastalığı olanları korumak için bu kadar alındı” dedi. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler büyük tepki çekti.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.