Vatandaşların korona testi uyanıklığı. Böylesine Türkiye’de rastlanır. Önlem alınana kadar yüzlerce kişi faydalandı

Vatandaşların korona testi uyanıklığı. Böylesine Türkiye’de rastlanır. Önlem alınana kadar yüzlerce kişi faydalandı
Dardanel İcra Kurulu Başkanı Mehmet Önen, tüm çalışanlarına her hafta PCR testi uyguladıklarını ifade ederken bazı kişilerin sırf PCR testi olmak için iş başvurusu yaptıklarını PCR testi sonrası ise 3 gün sonra işe gelmediklerini veya iş başvurularını geri çektiklerini belirtti.

Dardanel İcra Kurulu Başkanı Mehmet Önen, Milliyet gazetesinden Derin Gökçe’nin sorularını yanıtladı.

Önen, fabrikada otomatik sisteme geçiş için çalışma başlattıklarını ve sistemin önümüzdeki ay devreye alınacağını ifade etti.

TEST İÇİN İŞE BAŞVURUYORLAR
Önen ayrıca, “Tüm çalışanlarımıza her hafta PCR testi uyguluyoruz. Hatta şunu fark ettik. Bazı kişiler sırf PCR testi olabilmek için iş başvurusu yapıyorlar. PCR testi olup 3 gün sonra işe gelmiyorlar veya iş başvurularını geri çekiyorlar. Buna uyandık ve bunun önüne geçmek için önlem aldık” dedi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.