Ünlülerin astroloğu Kassandra yine yanılmadı. Korona virüs aşısının bulunmasını da 70 gün önceden bildi. 

Ünlülerin astroloğu Kassandra yine yanılmadı. Korona virüs aşısının bulunmasını da 70 gün önceden bildi. 
Öngörülerinin hepsi çıkan ünlülerin astroloğu Kassandra, 13 Eylül tarihindeki yazısında aşının bulunacağını duyurmuştu. Bu ay Almanya, Rusya, ABD ve Türkiye’den Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve ekibi yan etkisi bulunmayan aşının piyasaya sürülmesinin an meselesini olduğunu duyurdular. Bu açıklamalar ünlülerin astroloğu Kassandra’yı yine doğruladı.

Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve küresel salgına dönüşen korona virüs tüm dünyada yeniden etkisini arttırdı. 1 milyon 327 bin 77 kişi hayatını kaybederken, vaka sayası 55 milyon 2095 kişiyi buldu.

Dünyanın kabusu haline dönüşen korona virüs hastalığının yıl sonu gelmeden çözüme kavuşacağını ünlülerin astroloğu Kassandra, 13 Eylül tarihli yazısında dile getirmişti.

Kassandra’nın öngörüsünü Almanya, Rusya, ABD ve Türkiye’den Prof. Dr. Ercüment Ovalı ve ekibi yan etkisi bulunmayan aşıyı ürettiklerini açıklayarak adeta desteklediler.

Bu açıklamalar ünlülerin astroloğu Kassandra’nın öngörüsünün doğruluğunu bir kez daha kanıtladı.

Astrolog Kassandra aşının bulunmasının korona virüsü bıçak gibi keserek bitirmeyeceğini, dağıtımının zaman alacağını da belirtmişti. Bazı uzmanlar da aşının dağıtımının hemen gerçekleşmeyeceğini dile getirmeye başladı.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.