Ünlü spor spikeri Ercan Taner’den 81 ile büyük müjde… Herkes bu müthiş projeyi konuşuyor

Ünlü spor spikeri Ercan Taner’den 81 ile büyük müjde… Herkes bu müthiş projeyi konuşuyor
Ünlü spor spikeri Ercan Taner, TFF’nin küme düşmeme kararıyla dalgasını geçti. Taner, TFF Başkanı Nihat Özdemir’in Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de küme kaldırıldığını ve önümüzdeki sezon ligin 21 takımla oynanacağını esprili bir biçimde ele aldı.

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan (TFF) dün çıkan bir karar spor camiasına bomba gibi düştü. TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de küme düşmenin kaldırıldığını ve önümüzdeki sezon ligin 21 takımla oynanacağını açıkladı.

Öte yandan, Süper Lig’in 21 takımla oynanmasıyla birlikte, fikstürün nasıl oluşturulacağı sorusunu da merak edilenler arasında yer alırken, ünlü spor spikeri Ercan Taner, TFF’nin aldığı kararla dalgasını geçti.

Taner, öyle bir öneride bulundu ki bedirhaber.com“Ünlü spor spikeri Ercan Taner’den 81 ile büyük müjde… Herkes bu müthiş projeyi konuşuyor” şeklinde bir başlıkla okurlarıyla buluşturdu.

Taner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Süper lig 81 takımla oynansın… 10 şampiyon ilan edilsin…Küme düşme sonsuza kadar iptal edilsin” dedi.

Ercan Taner’in paylaşımının tamamı şu şekilde:

“Süper Lig 81 takımla oynansın… 10 şampiyon ilan edilsin…Küme düşme sonsuza kadar iptal edilsin…Avrupa kupalarına 81 ilimizden oluşturulacak karma takımlar katılsın…”

ercan-taner-paylasim.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.