Üniversite adayları dikkat, YÖK açıklama yaptı, onca seneniz boşa gitmesin

Üniversite adayları dikkat, YÖK açıklama yaptı, onca seneniz boşa gitmesin
Yükseköğretim Kurulu (YÖK), Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde faaliyet gösteren Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’nin kurul tarafından tanınmadığını bildirdi.

YÖK’ten yapılan yazılı açıklamada, “Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde bulunan ‘Netkent Akdeniz Araştırma ve Bilim Üniversitesi’, Kurulumuz tarafından tanınmamaktadır.

Kurulumuzca tanınmayan bu üniversitenin genel ağ sayfalarında ve özellikle sosyal medyada kamuoyunu yanıltıcı şekilde, kurumun YÖK tarafından tanındığı ve mezunlarına YÖK tarafından denklik verildiği gibi bilgilerin yer aldığı görülmektedir. Kişilerin mağduriyet yaşamamaları adına sosyal medyada yer alan bu bilgilere itibar edilmemesi hususu kamuoyuna duyurulur” ifadesine yer verildi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.