Ülkü Ocakları’nda silahlar patladı. Tartıştığı selefini vurdu

Ülkü Ocakları’nda silahlar patladı. Tartıştığı selefini vurdu
Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde Ülkü Ocakları Başkanı olarak görev yapan Esat Kılınç, görevi devraldığı Muhammet Kaya’yı çıkan tartışmada tabancayla ateş ederek yaraladı. Kılınç, polis ekiplerine teslim olduktan sonra çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kahramanmaraş’ın Elbistan ilçesinde halefe ve selefler arasında çıkan kavgada 1 kişi yaralanırken, 1 kişi de tutuklandı.  habere göre
Olay, pazar günü akşam saatlerinde, Orhangazi Mahallesi’nde meydana geldi. Elbistan Ülkü Ocakları Başkanı Esat Kılınç, iddiaya göre, kendinden önceki başkan Muhammet Kaya ile bilinmeyen nedenle tartıştı.

YOĞUN BAKIMA ALINDI 

Tartışmanın büyümesi üzerine Kılınç, tabancayla Kaya’ya ateş ederek, kaçtı. Vücuduna isabet eden mermilerle ağır yaralanan Kaya, ihbarla gelen sağlık ekiplerince ambulansla Elbistan Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Kahramanmaraş’taki hastaneye sevk edilen Kaya, yoğun bakımda tedaviye alındı.

DÜN AKŞAM TESLİM OLDU 

Olay sonrası her yerde aranan Esat Kılınç, dün Afşin Emniyet Müdürlüğü’ne giderek, teslim oldu. Elbistan Emniyet Müdürlüğü’ne getirilen Kılınç, buradaki işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.