Tff’ye Son Dakika Şok Teklif

Tff’ye Son Dakika Şok Teklif

UEFA’dan TFF’ye sürpriz bir teklif geldi. Şampiyonlar Ligi finali ile ilgili son dakika bir gelişme yaşanması sürpriz yarattı. Şampiyonlar Ligi Finali ile ilgili yaşanan son dakika gelişmesi spor gündeminde bomba etkisi yarattı. İstanbul’da oynanması planlanan UEFA Şampiyonlar Ligi finali hakkında flaş ve son dakika gelişmeler yaşanıyor.

Hükümetin Seyahat Kararı Planları Değiştirdi

 

İki İngiliz takımı arasında yer alan Manchester City ile Chelsea’nin finale kalmasından sonra İngiliz hükümet tarafından alınan seyahat konusunda kararlar planları tabiri caizse alt üst etti. Finalin İstanbul il dışında başka bir yerde oynanması konusu gündeme geldi. 

UEFA, finalin taraftarlı oynanmasını istemesiyle beraber TFF’ye flaş bir teklifte bulundu. Fanatik ise bu teklifin detay bilgilerini ele geçirdi. güncel maç izle  

Final Nerede Oynanacak

 

Fanatik gazetesi UEFA’nın İngiliz hükümeti ve yöneticileri ile birebir görüştükten sonra Türkiye Futbol Federasyonu’na finali İstanbul’dan alma teklifi getirdi. Önümüzdeki dönem Şampiyonlar Ligi finalinin İstanbul ilinde oynanması ya da sonraki dönem aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti’nin 100.  kuruluş senesi olan 2023’te finalinin İstanbul’da oynanması konusunda teklifte bulundu. 

Önümüzdeki sezon Rusya’nın St. Petersburg kentinde oynanması planlanan finalin alınma konusunun yüksek olduğu, Euro 2020 Avrupa Şampiyonası’nda düzenlenen takvim farklılığı sebebiyle St. Petersburg’a fazla maç verildiği ifade edildi. Ortaya atılan bu iddialar henüz netlik kazanmamışken final karşılaşmalarının nerede yapılacağı konusunda da net bir açıklama yapılmadı.

 

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.