TFF’nin kararının ardından Ercan Taner’den bomba açıklama! “FIFA siyasetin spora karıştığı iddiasıyla.

TFF’nin kararının ardından Ercan Taner’den bomba açıklama! “FIFA siyasetin spora karıştığı iddiasıyla.

Süper Lig’te 2019-2020 sezonu için alınan küme düşmeme kararının ardından gazeteciler ve spor yorumcuları başta olmak üzere geniş kesimlerden tepkiler yükseldi.

Usta Spor Spikeri Ercan Taner yaptığı açıklamada, geçmişte Yunanistan’ın yaşadığı örneği hatırlatarak, “FİFA siyasetin spora karıştığı iddası ile Yunanistan’ın üyeliğini askıya almıştı. Umarım TFF zor durumda kalmaz” diye tepki gösterdi.

 

“UMARIM TFF ZOR DURUMDA KALMAZ”

Spor Spikeri ve Gazeteci Ercan Taner’in açıklaması şöyle:

“40 hafta lig maçı…Arada kupa. Sonra Avrupa şampiyonası… Pandemi ne olacak ? Her gün maç demek bu… Avrupa kupaları ne olacak? Nefis bir takvim bekliyor bizi. Yine perişan olduk derse kulüpler. 30 takım ile oynayacağız herhalde… Pandemi devam ederse kulüpler perişan olduk diyecekler yine. Yabancı kuralı bence rafa kalkar. Trabzonspor ve Galatasaray’ın günahı ne? Bein Sports’un değişiklikten haberi yok… Canlı yayında izliyorum. FİFA siyasetin spora karıştığı iddası ile Yunanistan’ın üyeliğini askıya almıştı. Umarım TFF zor durumda kalmaz… Yeni yayıncılar, yeni kutular, yeni üyelikler dönemine hoş geldiniz. Lig mücadelesi deyince küme düşmek olacak, şampiyon olacak, şampiyonlar ligine son anda katılma olacak… Bunun adına lig denir… Bütün ligleri pandemi zamanı tescil edecektin o zaman.”

“TARİHİN EN KÖTÜ KARARI”

Spor yazarı ve yorumcu Uğur Karakullukçu da “Türk futbol tarihinin en kötü kararı… Sezonun tamamlanma olasılığı bile bence düşük, Avrupa kupalarına giden herhangi bir takımın da iflah olma şansı yok. 3-4 sezon bu garabet kararın izlerini silmekle geçecek” sözleriyle alınan karara tepki gösterdi.

“TRABZONSPOR VE GALATASARAY ETKİLENMEDİ Mİ?”

Eski hakem Selçuk Dereli de tepki göstererek “Pandemiden küme düşenler etkilendi de şampiyonluğu kaybeden Trabzonspor ve Galatasaray etkilenmedi mi? Bu takımların suçu ne? Elbette aynı durum Beşiktaş ve Sivasspor için de geçerli” ifaderini kullandı.

“BENİ DE ALIN DEMEZ Mİ?”

Gazeteci Mehmet Demirkol ise alınan karara “Pandemi öncesinde lig durdurulduğunda Galatasaray puan ortalamasını 2.7’e yükseltmiş, ivmesini yukarı doğru süratle artırmıştı. Şimdi o zaman Galatasaray’ın günahı nedir? Bursaspor bu lige beni de alın demez mi? Konyaspor’un günahı ne? İnanılmaz bir performans ortayaa koydular lig sonunda” diye tepki gösterdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.