39,5615$% 0.11
45,6386€% 0.5
53,4175£% 0.67
4.284,58%0,10
3.369,36%0,02
9.102,02%-1,02
Trabzon İl Müftüsü Keramettin Demir beraberinde Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şubesi yetkilileri Ömer Acar ve Sıtkı Satılmış ile birlikte Maçka İlçesi Aşıkkutlu İmam-Hatip Lisesini ziyaret etti. Ziyaretleri esnasında Aşıkkutlu İmam-Hatip Lisesinde eğitimine devam eden öğrencilere Türkiye Diyanet Vakfı Genel Merkezinin 100’er TL’lik burs ve çeşitli hediyeler verildi.
Trabzon İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Trabzon Şube Başkanı Keramettin Demir, TDV. Genel Müdürlüğünün “Hafızlığa yönelik 100 Kur’an Kursu projesi” kapsamında yürütülen çalışmalara hakkında bilgi verdi.
Demir, “TDV. Genel Müdürlüğümüz, ahlakı ve davranışı ile herkese örnek olacak, donanımlı hafızları yetiştirerek, sadece hafız öğrencilerin eğitim görmesine tahsis edilen İmam-Hatip Liselerinde eğitim veriyor. Bu eğitimleri tamamlayanları İlahiyat Fakültelerine yönlendirerek, Diyanet İşleri Başkanlığı’nın merkez ve taşra teşkilatları ile bağlı kuruluşlarındaki hafız personel sayısını artırmak maksadıyla “Hafızlığa Yönelik 100 Kur’an Kursu Projesi”ni uyguluyor” dedi. Demir, “Bu proje kapsamında eğitim gören 570 öğrenciye 2014-2015 eğitim öğretim döneminde 8 ay süreyle aylık 100’er TL burs veriyoruz, bu amaçla İlimiz Maçka İlçesi Aşıkkutlu İmam-Hatip Lisesinde eğitimine devam eden öğrencilerimizi ziyaret ederek kendilerine Türkiye Diyanet Vakfımızın 100’er TL’lik bursunu vereceğiz” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.