TCDD kazaların önüne geçmek için kurban kesti. 4 günde 3 kaza yaptı

TCDD kazaların önüne geçmek için kurban kesti. 4 günde 3 kaza yaptı
Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) Taşımacılık A.Ş Genel Müdürü Kamuran Yazıcı, TCDD Taşımacılık A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Çetin Altun ve birim amirleri tren kazalarına karşı Ankara Tren Garı’nda kurban keserek dua etti. 4 günde 3 kaza meydana geldiği belirtildi.

Birgün’den Burcu Cansu’nun haberine göre, sinyalizasyon başta olmak üzere bir çok kurumsal hata ve eksiklik nedeni ile sürekli kazaların yaşandığı TCDD’nin yöneticileri bugün Ankara Garı’nda kurban kesmek için toplandı. TCDD Genel Müdür Yardımcısı Altun ve diğer yöneticiler, iki koyunun rayların yanına yatırılarak kesilmesinden sonra kazalara karşı toplu dua etti.

DÖRT GÜNDE ÜÇ KAZA OLDU

BTS Genel Sekreteri İsmail Özdemir, kazaların bir daha yaşanmaması için kurban kesimi ve dua edilmesi ile ilgili olarak BirGün’e şunları söyledi:

“Geçtiğimiz hafta dört gün içerisinde TCDD’de üç önemli tren kazası oldu. İki makinist hayatını kaybetti, iki makinist ağır ve iki makinist de hafif yaralandı.
Ulusal demiryolu ağında sinyalizasyon sistemi ile çalışan bölgelerde gerek demiryolu hattı boyunca gerekse lokomotif üzerindeki trafik seyrini sağlayan elektronik haberleşme sistemlerinde ciddi eksiklikler bulunuyor.

Kontrol sistemleri tam olarak her zaman çalışmıyor. TCDD Taşımacılık A.Ş Yönetimi bu eksiklikleri giderme yerine bugün Ankara Gar sahasında kurban keserek dua etti.”

tcdd-1-kaza.jpg

yenicag-kurban-01.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.