Sözcü yazarı Emin Çölaşan: Yıllar geçecek ve birileri bizlerden özür dilemek zorunda kalacak

Sözcü yazarı Emin Çölaşan: Yıllar geçecek ve birileri bizlerden özür dilemek zorunda kalacak

Karara ilişkin bir yazı kaleme alan Sözcü gazetesi yazarı Emin Çölaşan “Bugüne kadar FETÖ dahil hiçbir örgütle ve karanlık işle uzaktan yakından ilgim olmamıştır” dedi. Çölaşan ayrıca, “Aradan yıllar geçecek ve birileri bizlerden özür dilemek zorunda kalacak” ifadelerini kullandı.
Çölaşan, “Bizim yerimiz bu topraklar” başlıklı yazısında şunları kaydetti:
“Ben bu toprakların insanıyım. 43 yıllık gazeteciyim. Eğer yılacak ve korkacak olsaydım bütün iktidarların dümen suyuna girip paçayı çoktan kurtarmış olurdum. Demirden korkan trene binmez! Bazıları gibi güçlülere ve egemenlere sığınmak ve onlardan medet ummak benim ne hamurumda var, ne de genlerimde. Bundan sonra da olmayacak.
Bu davada bana koyan ve inciten, mahkeme kararında ismimin yasadışı bir örgütle birlikte anılmasıdır. Aradan yıllar geçecek ve birileri bizlerden özür dilemek zorunda kalacak.”

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.