Son durak korona! Polis yolcuları saya saya bitiremedi

Son durak korona! Polis yolcuları saya saya bitiremedi
Esenyurt’ta korona virüs ile mücadele kapsamında toplu taşıma araçlarına yönelik denetim yapıldı. 36 yolcu taşıyan minibüs şoförüne ceza kesildi

Esenyurt’ta gün boyu çeşitli yerlerde sürdürülecek denetimler trafikte başladı. Bu sabah erken saatlerde ilçenin farklı noktalarında oluşturulan denetim noktalarında toplu ulaşım araçları tek tek durdurularak sosyal mesafe ve maske kuralına uyulup uyulmadığı denetlendi.

Belirlenenden fazla yolcu alan araç sürücülerine cezai işlem uygulanırken, ayaktaki fazla yolcular araçlardan indirildi. Esenyurt’ta durdurulan bir minibüste belirlenenden fazla yolcu taşındığı tespit edildi. 12 olması gereken yolcu sayısının 36 olması nedeniyle minibüs şoförüne ceza kesildi.

esenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto9.jpgesenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto8.jpgesenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto6.jpgesenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto5.jpgesenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto4.jpgesenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto2.jpgesenyurtta-yine-ayni-manzara-36-yolcu-tasiyan-minibuscuye-ceza-2577-dhaphoto1.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.