ŞARKÖYLÜ HATTAT CAMİDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ

ŞARKÖYLÜ HATTAT CAMİDE ÇOCUKLARI SEVİNDİRDİ
Tekirdağ’ın Şarköy ilçesinde Yaz Kur’an-ı Kerim Kurslarına devam eden çocuklara kaligrafik isim yazıları hediye edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde “Geldi Yaz Tatili Şimdi Kur’an Öğrenme Vakti” ve “Haydi Koş Gel Camiler Seninle Güzel” temasıyla Yaz Kur’an-ı Kerim kurslarına devam eden ve Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii Yaz Kur’an Kursu öğrencilerinin de katılımıyla Gazi Süleyman Paşa Camiinde düzenlenen programda Şarköylü hat ve kaligrafi sanatçısı Ahmet Yalçın tarafından öğrencilerin isimleri kaligrafik yazı ile yazılarak hediye edildi.
Hat ve Kaligrafi Sanatçısı Ahmet Yalçın yaptığı açıklamada; “Yarının teminatı olan çocuklarımızın Kur’an eğitimi ile donanmalarına  teşvik anlamında bir katkımız olsun diye birer hediye vermek istedik.” İfadelerine yer verdi.
Şarköy Müftülüğü Gençlik Koordinatörü Yaşar Özen yaptığı açıklamada; “Camimizde yapılan programda emeği geçen Gazi Süleyman Paşa Camii İmam Hatibi Alim Yılmaz, Hacı Ahmet Tevfik Parlakyıldız Camii İmam Hatibi Onur Özcan ve Müezzin Kayyımı İbrahim Yılmaz başta olmak üzere Yaz Kur’an-ı Kerim Kursu öğrencilerimizi güzel yazı sanatı ile buluşturan Hat ve Kaligrafi Sanatçısı Ahmet Yalçın’a teşekkür ediyorum.” İfadelerine yer verdi.
Programın bitiminde öğrencilere hayırseverler tarafından ikramda bulunuldu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.