40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
02:00
Kurban Bayramı coşkusuna bir de Cuma sevinci eklenince Müslümanlar camilere sığmadı. Huşu içerisinde idrak edilen Cuma namazında eller semaya açıldı.
İki bayram sevincini bir arada yaşayan Müslümanlar büyük bir coşku ve sevinçle idrak edilen mübarek Kurban Bayramının dördüncü günü camilere akın etti.
Cuma Namazı için camileri dolduran müslümanlar, ilk olarak vaazı dinledi. Ezan okunduğunda saflar daha da sıklaştırıldı.
Gazi Süleyman Paşa Camii Müezzin Kayyımı Yaşar Özen tarafından Din Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nün hazırlamış olduğu ”Gayret Müminlerden, Zafer Allah’tandır” konulu hutbe okundu.
Hutbede, Ey bu toprakları asırlardır Müslüman yurdu kılan, bu milleti şehadet ve gazilikle defalarca onurlandıran, şüheda evladı eyleyen Rabbimiz! Bizlere zafer bilinci kuşanmayı, maddi ve manevi her anlamda kenetlenmeyi, zorlukların üstesinden gelmeyi ve kardeşler olarak bu topraklarda ilelebed yaşamayı nasip eyle! diye dua edildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan