Şarköy Müftülüğü “Geleceğe Nefes” oldu

Şarköy Müftülüğü “Geleceğe Nefes” oldu

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından 81 ilde eş zamanlı başlatılan “11 Milyon Ağaç; Bugün Fidan, Yarın Nefes” kampanyasına Şarköy İlçe Müftülüğü personeli ve Din Görevlileri tam destek verdi.

Ağaç ve orman sevgisini geliştirmek, toplumun bütün kesimlerinin çevreye olan duyarlılıklarını artırmak ve çevre konusunda farkındalığı yükseltmek amacı ile Şarköy Kızılcaterzi Mevkiinde Şarköy İlçe Müftüsü Menderes Karapunar, İlçe Vaizi Hasan Duran, Gençlik Koordinatörleri Nurşen Güner ve Yaşar Özen, Bağımlılık Koordinatörü Faruk Furkan Diler ve din görevlilerinin katılımı ile fidan ekimi gerçekleştirildi.

Şarköy Müftüsü Menderes Karapunar’ın öncülüğünde 11 Kasım 2019 Pazartesi günü saat 11.11’de Şarköy Kızılcaterzi Mevkiinde belirtilen alanlarda fidanlar toprakla buluşturulup can suyu verildi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.