Şahan Gökbakar kendisini dekan atadı. ”Boğaziçi” düğümlenerek açıkladı

Şahan Gökbakar kendisini dekan atadı. ”Boğaziçi” düğümlenerek açıkladı

Dün Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Selami Kuran, görevinden ayrıldı.

Boğaziçi Üniversitesi Rektörlüğü’nden yapılan açıklamada, “Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesi dekanı Prof. Dr. Selami Kuran fakülte kuruluş çalışmalarının tamamlanması ardından sağlık sorunları nedeniyle kendi isteğiyle görevinden ayrılmıştır. Boğaziçi Üniversitesi Hukuk Fakültesine, asaleten yeni dekan ataması yapılana kadar Rektör Prof. Dr. Mehmet Naci İnci vekalet edecektir” denildi.

Boğaziçi Üniversitesi’nde rektör Melih Bulu döneminde kurulan hukuk fakültesinin dekanı Prof. Dr. Selami Kuran istifasının ardından yerine ise dekan vekili olarak Rektör Prof. Dr. Naci İnci atandı.

Boğaziçi Üniversitesi’nde dekan istifa ederken rektör yerine kendisini atamış oldu.

Şahan Gökbakar da yaşanan bu olaylara karşı tepkisiz kalamayarak sosyal medya hesabından bir açıklama yaptı.

Gökbakar, “Ben atama Rektör değil miyim? Hee madem atamayım, o zaman kendimi Dekan olarak atıyorum.”  ifadesini kullandı.

Şahan Gökbakar, gündeme ilişkin yaptığı paylaşımlarla dikkat çekmeye devam ediyor.

Gündeme ilişkin yaptığı açıklamalarla takdir toplayan oyuncu Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu.

“KENDİMİ DEKAN OLARAK ATIYORUM”

Gökbakar, Boğaziçi Üniversitesi’nde yaşanan dekanın istifa edip rektörün kendisini atamasına tepki göstererek “Kimi atasam ? Kimi atasam, akraba falan şimdi uzun iş.. Ben atama Rektör değil miyim? Hee madem atamayım, o zaman kendimi Dekan olarak atıyorum. 🤣🤣insanın  Boğaziçi düğümleniyor…” ifadelerini kullandı.

“BOĞAZİÇİ DÜĞÜMLENİYOR”

Gökbakar’ın paylaşımı şöyle:

“Kimi atasam ? Kimi atasam, akraba falan şimdi uzun iş.. Ben atama Rektör değil miyim? Hee madem atamayım, o zaman kendimi Dekan olarak atıyorum. 🤣🤣insanın  Boğaziçi düğümleniyor…”

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.