Rahmi Turan Erdoğan ve Bahçeli’nin çağrısını yazdı: “Meral Hanım öyle yemleri yutmaz”

Rahmi Turan Erdoğan ve Bahçeli’nin çağrısını yazdı: “Meral Hanım öyle yemleri yutmaz”
Önce MHP Genel Başkanı Bahçeli, ardından da Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, İYİ Parti lideri Meral Akşener’i Cumhur İttifakı’na davet etmesini “Saray zor durumda. İktidar tutunacak dal arıyor” diye yorumlayan Rahmi Turan, “İktidar, bölme işlemi için hemen harekete geçip, önce Meral Akşener’e çengel attı. Fakat Meral Hanım öyle yemleri yutacak ilkesiz siyasetçilerden değil.” dedi.

İktidarın, parti kuracağı söylenen Muharrem İnce‘ye destek verdiğine dikkat çeken Turan, CHP’lilerin “AKP’nin uydusu” görünümünde kurulacak olan bir partinin peşine takılmayacağını savundu.

Rahmi Turan’ın yazısı:

Saray zor durumda… AKP, koltuğunun sallandığını hissediyor. İktidarın rahatlaması için Millet İttifakı’nın parçalanması gerek!

Cumhur İttifakı (AKP-MHP) ile Millet İttifakı (CHP-İYİ Parti) arasındaki oy dengesi, başka türlü iktidarın lehine değişmez!

İktidar, bölme işlemi için hemen harekete geçip, önce Meral Akşener‘e çengel attı. Fakat Meral Hanım öyle yemleri yutacak ilkesiz siyasetçilerden değil… Devlet Bahçeli’nin açık çağrısını elinin tersiyle itti!

Akşener‘den sonra, CHP‘den ayrılıp parti kuracağı söylenen Muharrem İnce‘ye destek verildi.

AKP Genel Başkanı “Parti kurmak İnce’nin hakkıdır” diyerek açıkça ona destek oldu.

Peki, İnce‘yi destekleyen CHP‘liler ne diyor bu duruma?

“AKP’nin uydusu” görünümünde kurulacak olan bir partinin peşine takılıp göz göre göre iktidara hizmet ederler mi? Ben buna ihtimal vermiyorum!

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.