Putin’in zor anları! Parmağını sallayarak…

Putin’in zor anları! Parmağını sallayarak…

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin St. Peterburg’da halkı arasına karışarak sohbet ettiği sırada önüne atılan bir vatandaş herkese zor anlar yaşattı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin St. Peterburg’da halkı arasına karışarak sohbet ettiği sırada önüne atılan bir vatandaş herkese zor anlar yaşattı.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, memleketi St. Petersburg’da halkın içine karışarak sohbet ederken, kameraların önüne atılan bir vatandaş, Putin’in kendisi dahil herkese zor anlar yaşattı.

“Vladimir Vladimiroviç! Kapitalizmin kendi tükettiğini söylemiştiniz. Elbette öyle. Siz de hala aynı düşüncede misiniz?” diye seslendi.

Beklenmedik soruyu sükûnetle dinleyen Putin, tam olarak öyle demediğini açıklamaya çalışırken, aynı vatandaş atılarak “Ama tarih adaleti tahrip etmiyor mu? Sizin faaliyetlerinizi izliyorum! Her şeyi görüyorum! 30 tane liderle kısa süre önce görüştünüz, ne çıktı?” diye tutarsız görünen sözlerle Putin’e seslenmeye devam etti.

Kommersant muhabirinin aktardığına göre, Putin heyecanlı vatandaşı yatıştırmak, “Bir denge bulmak lazım” diye havayı yumuşatmaya çalıştı.

Vatandaş Putin’in sözünü kesip, “Ama mevzu o mu? Ben size kendi defterimi vereceğim! Onu okumak lazım! Bütün mana burada! Burada her şey var!” diye devam etti.

Bu noktada, her ne kadar felsefi sorular sorsa da Rus basınına göre muhtemel bir “meczup” ile muhatap olduğunu anlayan Putin’in geri adım attığı görüldü.

Heyecanlı vatandaş ise bu kez parmağını Putin’e doğru sallayarak, “En önemlisi Ukrayna sorunu!” diye devam etti.

Korumalar önlem alırken, Rus lider sükunetini koruyup havayı espriyle yumuşattı, “Niye hep Ukrayna’ya takıldınız, kendinizi düşünmeniz lazım” yanıtını verdi ve diyalog da sona erdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.