Pof. Dr. Bengi Başer herkeslerden saklanan gerçeği açıkladı. 30 ilkokul öğrencisi yeni mutasyonlu çıktı

Pof. Dr. Bengi Başer herkeslerden saklanan gerçeği açıkladı. 30 ilkokul öğrencisi yeni mutasyonlu çıktı
Türkiye’de yüz yüze eğitim gündemde iken, İngiltere’de ortaya çıkan mutasyona uğramış yeni korona virüsün okula giden çocuklarda vaka sayısının arttığı ve ailelerine de bulaştırdığı tespit edildi. Prof. Dr.Bengi Başer’in de bu konuda yaptığı paylaşımı dikkat çekti.

İngiltere’de ortaya çıkan mutasyona uğramış yeni korona virüsün Hollanda’daki bir ilkokulda da görülmesi üzerine, hükümet 12 yaş altındaki çocuklara da test yapılmasına karar vermişti.
İLKOKULLA BAĞLANTILI VAKA
Yine Hollanda’da bir ilkokulla bağlantılı 30 vaka dahil olmak üzere, 50 korona virüs İngiltere’de ortaya çıkan mutasyon vakası tespit edildi. Yetkililere göre, de durumun  son haftada enfeksiyona yakalanan çocuk sayısında 3 kat artış yaşandığı ifade edildi.
PROF. DR. BAŞER DUYURDU
Kardiyolog Prof. Dr. Bengi Başer Twitter hesabından “Hollanda, 30’u bir ilkokulla bağlantılı olmak üzere saptadıkları toplam 50 vakanın, İngiltere’de tespit edilen mutasyona uğramış yeni virüsle enfekte olduğunu bildirdi…” şeklinde dikkat çeken duyuruda bulundu.
ekran-goruntusu-2021-01-08-003155.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.