Otobana para vermemek için lüks cip düzenek kurmuş. Nasıl bir şeytanlık bu

Otobana para vermemek için lüks cip düzenek kurmuş. Nasıl bir şeytanlık bu

Türkiye’de peş peşe gelen zamlarla birlikte iğneden ipliğe hayat pahalılığı vatandaşın canını yakarken, İstanbul’dan gelen bir görüntü adeta isyan ettirdi.

Dar gelirli vatandaş, elinde üç kuruş ile devletine yardım için çabalar, vergisini borcunu ödemek için çırpınırken lüks bir aracın otoyol ücreti ödememek için yaptıkları “Pes” dedirtti.

Ücretli otoyolda bir vatandaşın skandalı fark etmesi üzere aldığı kayıtta, Toyota marka olduğu gözlenen lüks bir cipin sahibinin otoyol ücreti ödememek için yaptırdığı bir düzenek ile plakasını gizlediği görüldü.

Görüntülerde, otoyola girmeden önce düzenek ile yatırılan plakanın bir süre sonra tekrar eski haline geldiği görülüyor.

Bu anları kaydeden vatandaş ise duruma isyan etmekten kendisini alamıyor.

Durumunun gayet iyi olduğu tahmin edilen araç sahibinin basit bir otoyol ücretinden bile kaçmak için girdiği çaba izleyenleri çileden çıkardı.

Olayın yaşandığı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nün güncel fiyat ücretleri ise şu şekilde:

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.