Ne güzel insanlar var! Kadın doktordan duygulandıran paylaşım

Ne güzel insanlar var! Kadın doktordan duygulandıran paylaşım
Bir doktorun “Apartman yöneticim nöbet listemi istedi. Biz sizi rahatsız etmek istemiyoruz belki uyuyor olursunuz diye. Listenize bakıp bilelim ona göre yemek getirmek istiyoruz dedi” paylaşımı okuyanlara duygu dolu anlar yaşattı.

Sağlık çalışanlarına şiddet ve korona virüsle mücadele eden bazı doktorlara oturdukları apartmanlarda yakışık olmayan tavırlar devam ederken, bir başka doktorun paylaşımı okuyanları duygulandırdı.

Doktor olduğu öğrenilen Dr. Conmeo rumuzlu Twitter kullanıcısı, apartman yöneticisiyle arasında geçen diyaloğu paylaştı.

Apartman yöneticisinin ve komşuların yemek hazırlamak için kendisinden nöbet listesi istediklerini belirten genç doktor, şu ifadeleri kullandı:

“Apartman yöneticim nöbet listemi istedi. Biz sizi rahatsız etmek istemiyoruz belki uyuyor olursunuz diye. Listenize bakıp bilelim ona göre yemek getirmek istiyoruz. Lütfen ne ihtiyacınız olursa çekinmeyin kapımızı çalın dedi. Sizin benim umutlarımı yeşertmeye ne hakkınız var?”

ekran-alintisi-041.PNG

Paylaşım kısa sürede on binlerce beğeni alırken, daha sonra bir yemek şirketinden doktora “Sağlığımız için gece gündüz çalışan sizlere minnettarız, iyi ki varsınız” notuyla birlikte pasta gönderildi.

92664876-289241098748200-4300098910040358912-n.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.