Mustafa Destici asgari ücrete yapılacak zammı açıkladı

Mustafa Destici asgari ücrete yapılacak zammı açıkladı

Aralık ayında toplanacak asgari ücret tespit komisyonu öncesi 2023 asgari ücret artışına ilişkin açıklamalar gelmeye devam ediyor…

“ASGARİ ÜCRETE YÜZDE 40 – 50 ARASINDA ZAM OLUR”

Kocaeli Üniversitesi’nde konuşan Cumhur İttifakı ortağı Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, 6 aylık enflasyonun üzerine refah payının koyularak yeni asgari ücretin açıklanacağını belirterek artışın yüzde 40- yüzde 50 artış olabileceğini söyledi.

Destici şu ifadeleri kullandı:

“Kasım ayı enflasyonu belli olduktan sonra tabii aralık ayı enflasyonu da görüldükten sonra tahmin ediyorum ki, son 6 aylık enflasyon rakamının üzerine yüzde 15-20 de refah payı koyularak asgari ücret açıklanacaktır. Ben bu artışın genel itibariyle yüzde 40 ile 50 arasında olmasının doğru olacağını ve böyle olacağını da tahmin ediyorum.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.