Muş’ta 1 milyon 250 bin dolarlık ‘Tevrat’ operasyonu!

Muş’ta 1 milyon 250 bin dolarlık ‘Tevrat’ operasyonu!
Muş’ta, ellerindeki Tevrat’ı 1 milyon 250 bin dolara satmaya çalışan 3 şüpheli, alıcı gibi davranan jandarma ekiplerince yakalandı.

Muş’ta ellerindeki Tevrat 1 milyon 250 bin dolara satmaya çalışan 3 şüpheli yakalandı. Operasyon neticesinde yakalanan 3 şüphelinin araç ve evlerinde yapılan aramada, bir tevrat, 25 sikke, yüzük, dedektör ve toprak küp ele geçirildi.

İSTİHBARAT ÇALIŞMASI SONUCU

Valilikten yapılan açıklamada, İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Merkez Jandarma Komutanlığınca tarihi eser kaçakçılarına yönelik istihbarat çalışması yapıldığı belirtildi.

ALICI GİBİ İRTİBAT KURULDU

Çalışma kapsamında tarihi olduğu değerlendirilen Tevrat’ı satmaya çalışanlara yönelik operasyon düzenlendiği kaydedilen açıklamada, şu bilgilere yer verildi:

“İl Merkez Jandarma Komutanlığı sorumluluk bölgesinde şüpheli şahısların ellerinde bulundurdukları Tevrat’ı 1 milyon 250 bin dolara satmak için alıcı aradıkları bilgisi alınmış olup, Cumhuriyet Savcılığından kimliğini gizleyen kolluk görevlendirmesi alınarak şüpheli şahıslarla alıcı gibi irtibat sağlanmış ve icra edilen operasyon neticesinde 3 şüpheli ile bir Tevrat ele geçirilmiştir. Şüpheli şahısların araç ve evlerinde yapılan aramada, 25 sikke, yüzük, dedektör ve toprak küp ele geçirilmiştir.”

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.