Müge Anlı’dan bayram hediyesi

Sevilen sunucu Müge Anlı, Ramazan Bayramı öncesi Manisa’daki engelliler için 70 adet tekerlekli sandalye gönderdi.

Müge Anlı’dan bayram hediyesi

Müge Anlı, Manisa Bedensel Engelliler Derneği’nin isteğine sessiz kalmadı. Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Müge Anlı’dan talep ettiği 70 adet tekerlekli sandalye, sahiplerine teslim edildi. Müge Anlı tarafından Manisa’ya gönderilen tekerlekli sandalyeler katlanabilir ve suya dayanıklı olduğu için bedensel engelliler bu sandalyeler sayesinde özellikle banyo ihtiyaçlarını kolaylıkla giderebilecek.
Manisa Bedensel Engelliler Derneği Başkanı Yasemin Yıldız, Müge Anlı’ya teşekkür etti. Yıldız, “Engelli arkadaşlarımıza tekerlekli sandalyeleri vererek birer uzuv bağışladı. Engelli arkadaşlarımızın akülü arabaları var ama banyo yapmaları için ya da seyahat esnasında akülü arabalarımız hiç bir yere sığmadığı için bu tekerlekli sandalyeler bizim için çok önemliydi. Biz onlara e-mail atmıştık. Onlar da tekerlekli sandalyeleri derneğimize gönderdi. Biz de engelli arkadaşlarımıza dağıttık” diye konuştu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.