Müftülükten eğitime tablet desteği

Müftülükten eğitime tablet desteği

Yakakent İlçe Müftülüğünce uzaktan eğitim sürecinde maddi zorluklar nedeniyle problem yaşayan öğrencilere tablet hediye edildi.

Milli Eğitim Bakanlığınca başlatılan tablet kampanyası kapsamında ihtiyaç sahibi öğrencilerin uzaktan eğitim süreçlerine destek olmak amacıyla Yakakent İlçe Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Yakakent Şubesi işbirliğinde temin edilen 13 adet tablet düzenlenen törenle öğrencilere takdim edildi.

Yakakent 100. Yıl Ortaokulunda düzenlenen tablet dağıtım töreninde konuşan İlçe Müftüsü Muhammet Salman; İslam’ın ilk emrinin oku diye başladığını belirterek İslam’da ilme ve öğrenmeye verilen değeri vurguladı.

Diyanet İşleri Başkanlığı’nın her daim eğitimin destekçisi olduğunun altını çizen Müftü Salman, Koronavirüs sürecinde uzaktan eğitim gören ve maddi durumu iyi olmayan öğrencilere tablet dağıtarak ilme ve eğitime bir nebze de olsa katkı sağladıkları için müftülük olarak mutlu olduklarını kaydetti.

Ülkenin eğitimli gençlerin omuzlarında yükseleceğini ve bunun için her yerde ve her koşulda eğitimde devamlılığın şart olduğunun önemine değinen İlçe Milli Eğitim Müdürü Çiçek ise bu noktada tablet kampanyasına bağışta bulunarak eğitime destek olan İlçe Müftülüğüne teşekkür ederek öğrencilere başarılar diledi.

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilerek gerçekleşen törene İlçe Kaymakamı Fatih Eroğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çiçek, İlçe Müftüsü Muhammet Salman, Okul Müdürleri, öğretmenler ile öğrenci ve veliler katıldı.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.