Müftülük öğretmenlerle gençliği konuştu

Müftülük öğretmenlerle gençliği konuştu

İl Müftülüğünce Çankırı Müftülüğü Diyanet Gençlik Çalışmaları Merkezinde düzenlenen toplantıda, 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde gençlere yönelik hayata geçirilmesi planlanan çalışmalar değerlendirildi.

Gençliğin sorunları, Diyanet gençlik çalışmalarının etkinliği ve verimliği gibi konu başlıklarının istişare edildiği toplantıya, Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesinde görev yapan din kültürü ve ahlak bilgisi öğretmenleri ile imam hatip lisesi meslek dersleri öğretmenleri de katıldı.

İl Müftüsü Bürhan Keleş, katılımcılara Diyanet gençlik çalışmaları hakkında kapsamlı bilgi verdi.

İl Müftülüğü olarak öğrencilere yönelik düzenlenecek etkinliklere her türlü desteği vermeye hazır olduklarını belirten Müftü Keleş, kurumsal birikim ve tecrübelerini kurumlarla paylaşmak istediklerini ifade etti.

İl Milli eğitim Müdürü Muammer Öztürk ise İl Müftülüğünün destek ve ilgilerine teşekkür etti.

Katılımcı okul idarecileri ve öğretmenler de sırasıyla söz alarak gençlere yönelik yürütülen çalışmalar hakkında görüş ve önerilerini bildirdiler.

Öte yandan Çankırı Karatekin Üniversitesi İslami İlimler Fakültesinden toplantıya iştirak eden Dr. Burhan Çonkor ve Dr. Cemil Liv de konuyla ilgili fikirlerini dile getirdiler.

Toplantı; İl Müftülüğü, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İslami İlimler Fakültesi iş birliğinde “gençliğin sorunları” ve “gençlerle iletişim yolları” konularında çalıştay düzenleme kararının alınmasıyla sona erdi.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.