Müftü Başiş’e cübbe ve sarığını Başkan Erbaş giydirdi

Müftü Başiş’e cübbe ve sarığını Başkan Erbaş giydirdi

Bazı programlara katılmak üzere Sakarya‘da bulunan Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, Cumhurbaşkanlığı Kararnamesiyle Sakarya Müftülüğü görevine atanan Hasan Başiş’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Başkan Erbaş, daha önce Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri  iken Cumhurbaşkanlığının 24.04.2020 tarihli  İl Müftüleri Kararnamesi ile Sakarya İl Müftüsü olarak atanan Hasan Başiş için düzenlenen cübbe giyme törenine katıldı.

Erbaş Müftü Başiş’e cübbesini giydirerek yeni görevinin kendisi ve Sakarya  için hayırlı olmasını temenni ederek başarılar diledi.

İl ve ilçe müftülüklerince yürütülen hizmetler hakkında Müftü Başiş’ten bilgi alan Prof. Dr. Erbaş, yapılan başarılı çalışmalardan dolayı memnuniyetini ifade ederek emeği geçenlere teşekkür etti.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.