Milli Eğitim öğrenci ve ailelerini umreye götürecek!

Milli Eğitim öğrenci ve ailelerini umreye götürecek!
Milli Eğitim Bakanlığı ara tatillerde öğrencileri ve ailelerini umreye götürecek. Okullara Diyanet’in “özel hazırlanmış” 2019-2020 yılı ara tatili için “Umre Programı” ve fiyat bilgileri gönderildi.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un “Bir fırsat olarak görüyoruz” diyerek açıkladığı ve “Bilim, kültür, sanat, spor gibi çeşitli faaliyetler bu ara tatillerde tema doğrultusunda yapılacak” dediği “ara tatiller” de öğrenciler ve aileleri umreye götürülecek.

Cumhuriyet’te yer alan bir habere göre, İl Milli Eğitim Müdürlükleri, müftülüklerle işbirliği yaparak Diyanet’in umre programları için hazırlığa geçti. Okullara Diyanet’in “özel hazırlanmış” 2019-2020 yılı ara tatili için “Umre Programı” ve fiyat bilgileri gönderildi. Umre programında Mekke ve Medine için öğrenci ve velilere 2, 3 ve 4 kişilik odalarda konaklama imkânı sunulduğu belirtildi. Umre turları, kahvaltı ve akşam yemeği tabldot ve “öğle yemeği kumanyası” ile 2 kişilik odalarda öğrenciler için 3 bin 500 sar, yani 5 bin 400 TL; öğretmen ve veliler için ise 4 bin sar, yani 6 bin 150 TL olarak hesaplandı. Diyanet’in fiyatlandırması, 4 kişilik odalarda 5 bin TL’ye kadar düştü.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.