40,2607$% 0.13
46,7252€% 0.08
53,9495£% 0.21
4.320,96%0,56
3.334,69%0,33
10.219,40%-0,06
02:00
Türkiye Diyanet Vakfı’nın dünya genelinde yardıma muhtaç insanlara el uzatmak amacıyla ‘Kurbanını Paylaş Kardeşinle Yakınlaş’ kampanyasına destek veren Espiye Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, 3 adet kurbanı Türkiye Diyanet vakfı Espiye Şubesine bağışladı Espiye İlçe Müftü Vekili Mehmet Emre, Türkiye Diyanet Vakfının Diyanet İşleri Başkanlığı işbirliğiyle, 26 yıldır gerçekleştirilen Kurban kesim organizasyonu ile ihtiyaç sahiplerine, savaş ve afet bölgeleri ile kıtlık ve kuraklıkla mücadele eden ülkelere yardım eli uzattığını belirterek, Türkiye Diyanet Vakfı Espiye Şubesine bağışta bulunan ilçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk’e ve hayırseverlere teşekkür etti.
Espiye Milli Eğitim Müdürü Ahmet Öztürk, kurbanını böyle güzel bir amaç için bağışlamaktan mutluluk duyduğunu ifade ederek, Espiye’li hayırsever vatandaşların da bu kampanyaya destek vereceklerine inandığını söyledi.
1
Aile Soyadı Değil, Liyakat Konuşmalı
1324 kez okundu
2
Diyanet İşleri Başkan Yardımcılığına atanan Hatice BOYNUKALIN ŞENKARDEŞLER kimdir?
1209 kez okundu
3
Kuranı Kerimdeki cilbab çarşaftır
1142 kez okundu
4
Laz hocanın kemençe ile imtihanı
1130 kez okundu
5
Amaç namazın sıhhatinin sağlanması
1123 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.
bursa escort görükle eskort görükle escort bayan bursa görükle escort bursa escort bursa escort bayan