Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu: Eğitim sistemi yine sil baştan!

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk duyurdu: Eğitim sistemi yine sil baştan!
Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, eğitimde adalet sisteminin yeniden düzenleneceği bir sistemin duyurusunu sosyal medya hesabı üzerinden yaparken “Hazırız, yarını bekleyin” ifadelerini kullandı.

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda eğitim sisteminde adaletin yeniden düzenleneceğini ve taşrada okuyan öğrenci ile şehirdeki öğrencinin benzer imkanlara sahip olacağını savunurken, eğitim sisteminin sil baştan değişeceği sinyalini verdi.

Çabalarının, hiçbir çocuğun yaşam koşulları ve coğrafi farklılıklar nedeniyle eğitim hakkından geri kalmaması için olduğunu kaydeden Bakan Selçuk, şunları kaydetti:

“Türkiye’nin dört bir yanındaki öğrencilerin benzer imkânlara sahip olabildiği; adalet temelli bir yapı üzerinde çalıştık. ‘Eğitimde Fırsat Adaleti’. Hizamızı bu üç kelimeden aldık ve bu kavramı çalışmalarımızın merkezine koyduk. Köydeki öğrenciyle şehirdeki öğrencinin, taşrada eğitim alanla merkezde eğitim alanın benzer eğitim imkânlarına sahip olabilmesi için çalıştık. Hazırız, yarını bekleyin.”

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.