Mesut Özil Transferi İstenildiği Gibi Gelişmiyor!

Mesut Özil Transferi İstenildiği Gibi Gelişmiyor!

Fenerbahçe’nin son günlerde gündemden düşürmediği ünlü oyuncu Mesut Özil transferinde sorunlar çıktı. Betlike giriş Arsenal takımın yöneticileri Mesut Özil’in geriye kalan ücretinden ve sözleşmesinden ayrılmasına negatif cevap verdi. Bu transfer Fenerbahçe’nin istediği gibi gitmeyebilir. Fenerbahçe’nin en son isteyeceği şeylerden birisi de bu transferin başka bir bahara kalması ihtimalidir. Mesut Özil’in yorumu ise şu şekilde; “Ben başka bir takıma geçmek ve futbol oynamak istiyorum!” Arsenal yöneticileri ile bir araya gelen Özil istediği cevabı bir türlü alamadığını belirtti.

 

Sözleşmeyi Eğer Bitirecekse Alacaklarından Vazgeçmeli

 

Arsenal yöneticileri ile sözleşmesi hala devam eden Özil, eğer ayrılmak istiyorsa geriye alacaklarından vazgeçmesi gerektiğini söyledi. Betlike Arsenal bunu yapmaz ise sözleşmesinin sonlandırmayacağını belirtti. Haftada 390 bin Pound kazanan Özil, Fenerbahçe’de olmak için ücretten fedakarlık yapabileceğini söyledi.

 

Fenerbahçe muhabiri Barış Şehirlioğlu’nun açıklamalarına göre Özil’i bünyelerine katmak için Fenerbahçe 3.5 milyon Euro artı olarak başarı ve performans bonusları içeren bir sözleşme yapmak için hazır olduğunu belirtti.

 

Mesut Özil Transferi ile Fenerbahçe’nin Kazanımları

 

Betlikeuye.site 32 yaşında olan Özil hayatında bir sürü başarılı işe adını yazdırmıştır. Real Madrid’den Arsenal’a olan yolcuğundan 2008 – 2009 UEFA Dünya Kupası Finalleri’nde Werder Bremen takımında ilk 11’e girmeyi başarmıştır. Bayer 04’e attığı gol ile takımını şampiyonluğa kadar getirmiştir. Mesut aynı zamanda Real Madrid’de oynamayı başaran ilk Türk asıllı futbolcudur. Daha sonrasında Real Madrid’den Arsenal’a 50 milyon Euro’ya transfer olmuştur. Milli takımda da iyi başarı elde eden Özil bir yıldız gibi yükselmiştir. Milli takımda 27 maçta 9 gol atmıştır. Bütün bunlar dikkate alındığında Fenerbahçe için kilit rol oynayabilecek olan Özil şu sıralar Fenerbahçe’nin gündeminden düşmeyecek gibi gözüküyor.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.