Mehmet Demirkol Kural Hatası Pozisyonunu Değerlendirdi

Mehmet Demirkol Kural Hatası Pozisyonunu Değerlendirdi

Heyecanla yarışın devam ettiği Süper Lig 19. Haftasında önemli bir gelişme yaşandı. Betpas her yanınızda olmaya devam ediyor. Göztepe ile Beşiktaş arasında oynan maçta kural hatası eleştirileri geldi. Mehmet Demirkol, “Beşiktaş maçındaki tam bir kural hatası. Sonucu da etkileyen bir hata. Yanlışlıkla 2 oyuncuyu kırmızı kartla atsan bu kadar etki etmezsin. Kural hatası varsa bundan daha kötüsü yok. TFF bu maçı tekrar etmezse ‘Kardeşim ben hiçbir şartta maç tekrarı yapmam. Ne olursa olsun. Hakem hatası falan tanımam. Oyunun kendisiyle ilgili hatalarda maç tekrarı olmaz’ diye açıklama yapsınlar. Göztepe’nin bir suçu yok. Eğer bu maç yenilenmezse, artık hiçbir maç yenilenemez” şeklinde yorumunu yaptı.

Fatih Terim İle Gelen Galibiyeti Yorumladı

Arda Turan transferinden dolayı yönetim ile büyük bir kriz yaşanırken, hafta sonu oynanan karşılaşma ile buzlar eritildi. Betpas muhteşem özelliklerle geliyor. Zorlu bir süreç atlatıldı. Elde edilen önemli galibiyet hakkında Demirkol, “Cuma günü Galatasaray’da bildiğin iç savaş vardı. Pazar ise iyi bir oyunla alınan bir deplasman galibiyeti. Fatih Terim’le olabilecek bir şey bu” yorumunda bulundu. Teknik heyetin önemi bir kez daha ön plana çıkmış oldu. Yönetim ile teknik heyet arasında transfer çalışmaları ise yeniden hız kazandı. Bu sefer ise farklı oyuncular üzerinden çalışmalar sürüyor. 

Fenerbahçe’nin Galibiyeti Hakkında Konuştu

Zorlu maçtan iyi oyunla ve üç puanla çıkan Fenerbahçe, önemli bir avantaj yakaladı. Bunun üzerine Mehmet Demirkol, “Taraftar oynanan oyuna destek verdi. Uzun zaman sonra Fenerbahçe Stadı’nda bir şampiyonluk gümbürtüsü vardı. ‘Ersun Yanal’ tezahüratları taraftarın oyunu beğenmesinden dolayıydı. Çok eleştirdik ama cumartesi akşamı Fenerbahçe’nin oyununda eleştirilecek bir şey yoktu. Luiz Gustavo her yere yetişiyor. Jailson iyi gidiyor. Ozan-Gustavo ikilisi bozulmaz. Bozulursa macera olur. Ozan olduğu zaman Gustavo da rahatlıyor. Emre Belözoğlu takımın temel direği değil. Bazen de oyuna sonradan girip bazı işleri halledecek” ifadelerini kullandı. Açıklamaları ile öne çıktı.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.