Masa ve sandalyeler havada uçuştu! Polislere korona dayağı

Masa ve sandalyeler havada uçuştu! Polislere korona dayağı
Afyonkarahisar’da, sokak düğünü yapan aileye korona virüs tedbirleri kapsamında, eğlencenin sonlandırılması için uyarıda bulunan polis ekibi, alkollü 5 kişinin saldırısına uğradı. Saldırıda 4 polis yaralanırken, 6 kişi gözaltına alındı

Kanlıca Mahallesi’ne giden polis ekipleri, devam eden sokak düğününü korona virüs tedbirleri kapsamında sonlandırmak istedi.

Polisler, düğün sahibi ve müzisyenlerle görüşürken, alkollü grup da küfür ve hakarete başladı. Alkollü kişiler, sonrasında polislere sandalye ve masalarla saldırdı.

Bunun üzerine bölgeye takviye ekip istendi. Saldırganlarla ekipler arasında arbede devam edince bu kez özel harekat ve çevik kuvvet ekipleri olay yerine sevk edildi.

Bölgeye gelen ekiplerin müdahalesiyle düğün sahibi ile birlikte saldırıya karışan 5 kişi, gözaltına alındı.
Olayda masa ve sandalye darbeleriyle yaralanan 4 polis, sağlık görevlilerince ambulansta yapılan müdahalelerinin ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak, tedaviye alındı.

Polislerin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Gözaltına alınan bir gencin babası ise çocuğunun olayla ilgisi olmadığını belirterek, serbest bırakılmasını istedi.

5 KİŞİ TUTUKLANDI

4 polis memurunu yaralayan 6 şüpheli, emniyetteki sorgularının ardından Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde sağlık kontrolünden geçirildi. Şüpheliler daha sonra adliyeye sevk edildi. Saldırganlardan 5’i, çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Düğün sahibi olan diğer şüpheli ise serbest kaldı.

dugun-yapilan-sokaga-uyariya-giden-ekibe-saldiri-4-polis-yarali-2-7509-dhaphoto2.jpgdugun-yapilan-sokaga-uyariya-giden-ekibe-saldiri-4-polis-yarali-2-7509-dhaphoto1.jpgdugun-yapilan-sokaga-uyariya-giden-ekibe-saldiri-4-polis-yarali-8111-dhaphoto2.jpgdugun-yapilan-sokaga-uyariya-giden-ekibe-saldiri-4-polis-yarali-8111-dhaphoto1.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.