38,7854$% 0.01
43,4074€% 0.82
51,5675£% 0.77
4.049,83%0,37
3.254,22%0,56
9.700,17%-0,48
Kuran-ı Kerim tilaveti ile başlayan programın açılış konuşmasını İlçe Müftüsü Muharrem Genç yaptı. Genç, programı hazırlayan 550 kişilik müftülük personeli ile teşrif eden tüm misafirlere teşekkür etti.
Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül ise yaptığı konuşmada, “Bu programları, birbirimizi sevmenin başlangıcı olarak görmek lazımdır.” dedi.
Mamak Kaymakamı Ertuğrul Kılıç da, ümmeti olmakla büyük kıvanç duyduğumuz Peygamberimizin (sallallâhü aleyhi vesellem) doğumunu kutlamaktan büyük gurur duyduğunu belirtti.
4 ve 6 yaş grubu çocukların gösterileri ardından, kürsüye, “Hazreti Peygamber ve Birlikte Yaşama Ahlakı” temalı konuşmalarını yapmak üzere, Rehberlik ve Teftiş Başkanı Doç. Dr. İsmail Karagöz geçti. Karagöz, “Kuran ve sünneti ne kadar hayat indirebilirsek, o kadar Kuran ve Peygamber ahlakına sahibiz demektir.” dedi.
Programın sunucusu imam-hatip Hüdaverdi Öğüt de, Peygamberimizin (sallallâhü aleyhi vesellem) 20 Nisan Pazartesi günü doğduğunu, bu günün de 20 Nisan Pazartesi olduğunu, İlçe Müftüsü Muharrem Genç Bey’in, programı bilerek bu güne ayarladığını belirtti.
Program, tamamen Mamak Müftülüğü personelinden oluşan, Tasavvuf Musikisi Ekibi’nin konseriyle sona erdi.
Mamaklıların büyük ilgi gösterdiği program, Saimekadın Anfi Tiyatro’da gerçekleştirildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.