Lüleburgaz Deresi’nde korkutan görüntü… Nedenini kimse bilmiyor

Lüleburgaz Deresi’nde korkutan görüntü… Nedenini kimse bilmiyor
Kırklareli’nin Lüleburgaz ilçesinde bulunan Lüleburgaz Deresi’nde henüz belirlenemeyen nedenle balık ölümleri yaşandı. Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ekipleri derede incelemede bulunup, ölü balıklar ve sudan numune aldı.

Trakya’da kirliliği ile gündemde bulunan Ergene Nehri’nin kolu olan Lüleburgaz Deresi’nde henüz belirlenemeyen nedenle balık ölümleri yaşandı. Yüzlerce ölü balık kıyıya vururken, haber verilmesi üzerine bölgeye Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü ile Lüleburgaz Belediyesi ekipleri gönderildi.

Ekipler, derede incelemede bulunarak, su ve ölü balıklardan numuneler alıp, incelenmek üzere laboratuvara gönderdi. Lüleburgaz Belediyesi itfaiye ekipleri dereye temizlenmesi için su takviyesinde bulundu. Derenin neden kirlendiğinin araştırması da sürüyor.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.