38,7966$% 0.02
43,6662€% 0.5
51,7800£% 0.45
3.933,93%-0,67
3.152,94%-0,75
9.701,55%0,01
TDV Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Çetin, TDV’nin yaptığı çalışmalar ve projeleri konusunda heyeti bilgilendirdi.
41 yıl önce Diyanet İşleri Başkanlığının hizmetlerini desteklemek amacıyla iyilik yürüyüşüne başlayan Türkiye Diyanet Vakfı’nın bugün dünyanın 135 ülkesinde farklı alanlarda çalışmalar yaptığını ifade eden Çetin, ümmetin farklı coğrafyalarında kalıcı hizmetlerde bulunduklarını ve bu kapsamda sürdürülebilir işbirliklerini önemsediklerini söyledi.
Lübnanlı Müslümanlarla köklü bir geçmişe sahip iki kardeş topluluk olduklarını ifade eden Çetin, “Allah bu kardeşliğin ebediyete kadar devam etmesini bizlere nasip eylesin” dedi.
Vakıf olarak 41 yıllık bir tecrübeye sahip olduklarını ifade eden Çetin “ Lübnanlı kardeşlerimizle elde ettiğimiz tecrübelerimizi paylaşmaya ve Türkiye Diyanet Vakfı olarak üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmeye hazırız” dedi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.