Küme düşmeyi dünyaya anlatamayız” diyen Nihat Özdemir, küme düşme kararını kendi açıkladı

Küme düşmeyi dünyaya anlatamayız” diyen Nihat Özdemir, küme düşme kararını kendi açıkladı
TFF Başkanı Nihat Özdemir, Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig ve 3. Lig’de küme düşme olmayacağını açıkladı. Özdemir’in bu kararı duyurmasının ardından geçmişte yaptığı açıklamalar, yeniden gündeme geldi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir, küme düşmenin kaldırıldığını açıkladı. Süper Lig’de gelecek sezon 21 takım yer alacak.

TFF Başkanı Özdemir’in söz konusu kararı duyurmasının ardından, daha önce yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi. Özdemir geçen yıl Mayıs ayında 2021-2022 sezonu için Nihat Özdemir, “BB Erzurumspor’dan Süper Lig’in gelecek yıl 20 takımlı olması konusunda talep geldi ama bu çok zor. Bizim böyle bir düşüncemiz yok. Sezon başında açıklanmadan sezon sonunda böyle bir karar alırsanız bunu dünyaya anlatamazsınız” ifadelerini kullanmıştı.

Nihat Özdemir’in “dünyaya anlatamazsınız” dediği değişikliğin bugün kamuoyuna duyurulması, Özdemir’in daha önce gerçekleştirdiği açıklamaları yeniden gündeme getirmiş oldu.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.