Korona’ya çare bu kür mü

Korona’ya çare bu kür mü

Tüm dünyayı kasıp kavuran Corona virüsü diğer adıyla COVİD-19 can almaya devam ediyor. Son günlerde Sosyal medya’da paylaşılan bir çok kür virüse karşı etkili olduğu belirtiliyor ancak bu paylaşılan açıklama büyük destek gördü. Sosyal medya kullanıcıları tarafından en çok paylaşılan ve hatta  paylaşma rekoruna giden bu bilgiler corona’ya karşı önemli tedbirleri içeriyor.

İşte o kür’ün detayları

 

Öte yandan bazı sosyal medya kullanıcıları sağlık personeli için moral olarak hazırlanan videoları paylaşarak sağlık çalışanlarını destekledi.

 

Ayrıca bazı sosyal medya hesapları ise Uluslararası tıp kuruluşlarının koruyucu duvar olarak vücut direncini artırdığı için önerdiği propolis ve şekersiz bal’ı  tavsiye etti.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.