Korona virüsü atlatan kişilerde şok eden tırnak detayı. Parmaklarına bile bakamadılar. İşte ultraviyole cihazında ortaya çıkan o görüntü

Korona virüsü atlatan kişilerde şok eden tırnak detayı. Parmaklarına bile bakamadılar. İşte ultraviyole cihazında ortaya çıkan o görüntü
Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüs salgınında, virüs ile enfekte olan ve hastalığı atlatan kişilerde görülen rahatsızlıklara her geçen gün yenisi ekleniyor. Son olarak, Denizli’de korona geçiren kişilerin ultraviyole ışınları altında tırnak diplerinde görülen parlaklık, görenleri hayrete düşürdü. Sosyal medyada paylaşılan video ise kısa süre içerisinde gündem oldu.

haber göre, Denizli’de 350 kişinin çalıştığı bir tekstil firması, korona virüs geçiren 110 personeli üzerinde ultraviyole ışın altında tırnaklarda parlama olduğunu fark ettiklerini öne sürdü.

sosyal-medya-bu-videoyu-konusuyor-korona-geciren-13780095-8780-amp.jpg

Sosyal medyada paylaşılan videoda, korona geçirmeyen vatandaşların ise ışınların altında tırnaklarında ekstra bir değişiklik olmadığı görülüyor.

Videoda korona geçiren ve geçirmeyen çalışanlar, sırasıyla ellerini ultraviyole ışığının altına koyuyor. Burada daha önce korona geçiren kişilerin tırnaklarındaki parlaklık dikkat çekiyor. Gördüklerine şaşıran sosyal medya kullanıcıları ise bu gizemli durumun araştırılmasını ve sebebini öğrenmek istediklerini ifade etti.

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.