Korona virüs Bilim Kurulu’na da sıçradı! Bakan Koca açıkladı…

Korona virüs Bilim Kurulu’na da sıçradı! Bakan Koca açıkladı…
Korona virüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulunan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Sağlık Bakanlığı Korona Virüs Bilim Kurulu üyelerinden birinin korona virüse yakalandığını açıkladı.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsle mücadele kapsamında gerçekleştirilen son Bilim Kurulu toplantısının ardından kameralar karşısına geçti. Sağlık Bakanlığı Korona Virüs Bilim Kurulu toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Bakan Koca, Bilim Kurulu üyelerinden birinin virüs testinin pozitif çıktığını söyledi.

Bakan Koca’nın açıklamasından ilgili bölüm şu şekilde:

“Özellikle semptomu olan vakalar için yapılması gerektiğini bir algoritmamız var. Bu ortamda şu an pozitif olan kişiler olabilir. Bilim Kurulu’nda da bu virüsü taşıyan kişiler potansiyel olarak her zaman olabilir. Bu konuyla ilgili semptomu olan arkadaşlar testlerini yaptırmış oluyorlar. Bir arkadaşımızın bilim insanımızın böyle bir durumunu olduğunu söyleyebilirim”

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.