38,7681$% -0.01
43,6743€% 0.56
51,7858£% 0.54
3.900,48%-1,52
3.135,22%-1,31
9.701,55%0,01
Ülkemize zorunlu göç olarak gelip Bursa’da geçici iskan olan Suriye uyruklu bayanlardan oluşan “Panayır Büyükçevre Kur’an Kursu Hafızlık Sınıfında” Hafızlık eğitimi gören 12 öğrenciYi Osmangazi Kaymakamı Enver ÜNLÜ, ilçe Müftüsü Cahit ÇETİN ile birlikte ziyaret etti.
Kurs Yöneticisi Nurcan KAYMAK ve Öğreticiler, Dilek BURGAZ, Huriye DOĞRU ve Zikriye AKMAN’ın nezaretinde Suriyeliler sınıfı ve diğer sınıfları Ziyareti sırasında öğrenciler ile tek tek konuşup onlara moral motive eden Kaymakam, maddi ihtiyacı olanlara da ilgili kurum ve kuruluşlarca hemen gerekli yardımın yapılacağını ifade etti.
Suriyeli Muhacir öğrenciler bu ziyaretten son derece memnun kaldıkları gözlemlenirken mutluluklarını tercüman aracılığı ile bildirdikleri görüldü.
Ziyaret sonunda Kaymakam ÜNLÜ tarafından öğrencilere hediye verildi.
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.