Kadın profesör Bakan Koca’nın söylemediğini açık açık söyledi. Helal olsun sana Prof. Dr. Bengi Başer

Kadın profesör Bakan Koca’nın söylemediğini açık açık söyledi. Helal olsun sana Prof. Dr. Bengi Başer
Prof. Dr. Bengi Başer, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın önceki gün Bursa’da gerçekleştirdiği açıklama ile ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüs salgını ve yatırımlar kapsamında illeri gezmeye devam ediyor. Bakan Koca son olarak önceki gün Bursa’yı gezerek, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Bengi Başer de sosyal medya hesabından Bakan Koca’nın açıklamaları ile ilgili paylaşımda bulundu. Başer’in açıklaması şu şekilde:

Yani bugün Sağlık Bakanı şunları demeye getirdi:

Restoranlar, kafeler, dernek lokalleri vs. her yeri açtık ama sen sakın gitme..!  Okulları kademeli olarak açıyoruz ama istersen çocuğunu göndermeyebilirsin.!  Turistik tesisleri açtık ama gitmesen senin için daha iyi.!

bengi.jpg

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.