İzmir’de cami hoparlörlerinden Çav Bella çalındı

İzmir’de cami hoparlörlerinden Çav Bella çalındı

İzmir’de şehrin birçok farklı noktasındaki camilerden Çav Bella çalınması vatandaşları şaşkına uğrattı.

Merkezi sistemle ezan okuyan bazı camilerin minarelerinden çalınan Çav Bella’yı duyan bazı vatandaşlar telefona sarılarak o anları kaydetti.

İZMİR İL MÜFTÜLÜĞÜ’NDEN SUÇ DUYURUSU

Konu kamuoyunda büyük yankı uyandırırken konuyla ilgili İzmir İl Müftülüğü sosyal medya hesabından bir açıklama yapıldı. Açıklamada konuyla ilgili inceleme başlatıldığı ve suç duyurusnda bulunulduğu bildirildi.

İzmir İl Müftülüğü’nün açıklaması şu şekilde:

Bugün saat 17.00 sularında İlimizin çeşitli bölgelerindeki bazı camilerimizin hoparlörlerinden kimliği belirsiz kişilerce merkezi sistemimizin frekansına korsan şekilde müdahil olmak suretiyle bir sabotaj gerçekleştirilmiştir. Konu ile ilgili gerekli suç duyurusunda bulunulmuş ve gerekli inceleme başlatılmıştır.
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

izmir-muftulul.jpg

SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Twitter’da paylaşılan görüntülerde, İzmir’in Karşıyaka, Konak, Çiğli, Buca gibi bir çok ilçesindeki camii hoparlörlerinden Çav Bella çalındığı ifade edildi.

Cami hoparlöründen Çav Bella çalmasını anlamlandıramayan sosyal medya kullanıcıları o anları Twitter’dan paylaştı.

İşte o paylaşımlardan bazıları:

izmir1.jpgizmir2.jpgizmir3.jpgizmir4.jpg

İzmir'de cami hoparlörlerinden Çav Bella çalındı

İzmir’de cami hoparlörlerinden Çav Bella çalındı

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.