İzmir’de aileleri enkaz altında vatandaşların TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan isteği kahretti

İzmir’de aileleri enkaz altında vatandaşların TBMM Başkanı Mustafa Şentop’tan isteği kahretti
İzmir’de aileleri enkaz altında kalan vatandaşlar, bölgede incelemelerde bulunan Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Mustafa Şentop’tan, “Kepçelerle kazmasınlar, biz sadece parçalarını istiyoruz” diye seslendi.

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Mustafa Şentop İzmir’de meydana gelen deprem sonrası enkaz alanını ziyaret etti.

İzmir depreminde yakınları enkaz altında olan bir vatandaş Mustafa Şentop’un yayına gelerek talebini dile getirdi.

Enkazda yakını bulunan vatandaş,“Ben onların canlısını istemiyorm. Cesetlerini istemiyorum. Sadece parçalarını istiyorum. Burada arama kurtarma yapılıyor. Enkaz kaldırma işleminin orada ne işi var”  dedi..

Enkaz altında aileleri kalan vatandaşlar Meclis Başkanı Mustafa Şentop’a böyle seslendi:

“Enkaz altında yavrularımız var. Ben onları canlı istemiyorum, cesetlerini istemiyorum, sadece parçalarını istiyorum. Ne olur kepçelerle yapmasınlar, izin verin ben gidip bulayım…”

 

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.