İstanbul’dan sıcağı sıcağına en son durum

İstanbul’dan sıcağı sıcağına en son durum
İstanbul’da uzun zamandan bu yana beklenen kar yağışı etkili oldu. Kentte hafif şekilde başlayan yağış, etkisini artırmaya başladı. Şu anda İstanbul’da kar, rüzgar ve yağmur karışımı yağış etkili oluyor.

 

İstanbul’da uzun zamandan bu yana beklenen kar yağışı, bugün kendisini gösterdi. Korona virüs salgını nedeniyle evlerinde olan vatandaşlar, kar yağışı dışarıda karşılayamasa da dışarıda olmak zorunda kalan çok sayıda vatandaş, yağışı bire bir deneyimledi.

Başakşehir ilçesinde etkili olmaya başlayan yağış, akşam saatlerine doğru Bayrampaşa ve Bahçelievler ilçelerinde kendisini gösterdi.

İstanbul’daki en son durum da merak ediliyor. Buna göre şu anda İstanbul’da yer yer rüzgar kendisini gösterirken, kar yağışının da bazı bölgelerde yağmurla karışık yağdığı öğrenildi. İstanbul’da meydana gelen tipi de yolda olan vatandaşların ilerlemesine engel oldu.

YOLLAR BUZ TUTTU

Bir son dakika gelişmesine göre daha İstanbul’da yollar buz tuttu. İlerleyen saatlerde yağışın etkisini artıracağını belirten yetkililer, yolda olan vatandaşlar olası kazalara karşı dikkatli olması gerektiği uyarısında bulundu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.