İran ABD üslerini balistik füzelerle vurdu! Trump’tan açıklama

İran ABD üslerini balistik füzelerle vurdu! Trump’tan açıklama

ABD’nin İran Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General Kasım Süleymani’yi öldürmesi sonrası karşılıklı tehditler hayata geçirilmeye başlandı. Ortadoğu’yu adım adım savaşa götürecek gelişmeler yaşanıyor…

“Kayıplar değerlendiriliyor”

Irak’taki ABD üslerine yönelik saldırılarla ilgili açıklama yapan ABD Başkanı Trump, şunları kaydetti:

“Her şey yolunda. İran’dan fırlatılan füzeler Irak’taki 2 askeri üssü hedef aldı. Zayiat ve hasar tespit çalışmaları yapılıyor. Şu ana kadar her şey yolunda. Dünyadaki en güçlü ve donanımlı orduya sahibiz.”

Donald J. Trump

@realDonaldTrump

All is well! Missiles launched from Iran at two military bases located in Iraq. Assessment of casualties & damages taking place now. So far, so good! We have the most powerful and well equipped military anywhere in the world, by far! I will be making a statement tomorrow morning.

189 B kişi bunun hakkında konuşuyor

FAA’den İran ve bölgesindeki ABD uçaklarına sınırlama

Öte yandan yazılı bir açıklama yapan ABD Federal Havacılık İdaresi, ABD uçaklarının İran, Irak, İran Körfezi ve Umman Körfezi bölgelerindeki uçuşlarını “acil durum” sebebiyle geçici olarak durdurduğunu duyurdu.

YORUM ALANI

Yorum Yok
YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.